Ďaľšie recepty nájdete na zelenajedalen.sk
Strapačky s kapustou a údeným tofuSlovenská klasika pripravená bez krutosti na zvieratách - stačí vymeniť slaninu za údené tofu a masť za olej.Jablkovo maková štrúdľaObľúbený zákusok pôvodne z Rakúska si môžete jednoducho pripraviť aj sami, postačia vám iba základné ingrediencie, ktoré máte doma!Fazuľová polievkaTáto tradičná slovenská polievka vo vegánskom šate zasýti každé hladné brucho a zahreje nielen počas chladných dní.Halloweenske tekvicové gnocchiTieto rozkošné tekvičky sú v skutočnosti lahodné gnocchi. Sú ideálnym pokrmom počas sviatku Halloween, ktorým spestríte svoj jedálenský stôl.Nátierka zo sušených paradajokTáto nátierka neobsahuje žiadne alergény, farbou pripomína tatarák a môže byť skvelou rýchlou pochúťkou pre nečakanú návštevu.
Kapustové holúbky s tempehomTradične ide o mäso v zabalené v kapustovom liste, ktoré sa podáva v paradajkovej omáčke, no my sme ho naplnili marinovaným tempehom a ryžou a chutilo to skvele.