Ingrediencie
200 g Vryndze (značka Vegana)
100 g rastlinného masla
2 jarné cibuľky
1 tsp mletej červenej papriky
štipka morskej soli
celozrnné pečivo alebo chlieb
zelenina podľa vlastného výberu
Postup
1
V miske zmiešame vegánsku bryndzu, rastlinné maslo, na tenké kolieska nakrájanú jarnú cibuľku a dochutíme mletou červenou paprikou a štipkou morskej soli.
2
Nátierku natrieme na celozrnné pečivo, prípadne krekry a podávame s obľúbenou zeleninou, napríklad s uhorkou, reďkovkou alebo cherry rajčinami.
Ingredients
Ingrediencie
200 g Vryndze (značka Vegana)
100 g rastlinného masla
2 jarné cibuľky
1 tsp mletej červenej papriky
štipka morskej soli
celozrnné pečivo alebo chlieb
zelenina podľa vlastného výberu
Directions
Postup
1
V miske zmiešame vegánsku bryndzu, rastlinné maslo, na tenké kolieska nakrájanú jarnú cibuľku a dochutíme mletou červenou paprikou a štipkou morskej soli.
2
Nátierku natrieme na celozrnné pečivo, prípadne krekry a podávame s obľúbenou zeleninou, napríklad s uhorkou, reďkovkou alebo cherry rajčinami.