V hlbokom tanieri poriadne premiešame cícerovú múku, sójové mlieko, kurkumu, mletú papriku, soľ a vodu.
Na panvicu nalejeme tenkú vrstvu oleja. Keď je olej horúci, teplotu mierne znížime, plátky chleba namáčame v zmesi a opekáme dozlatista z oboch strán.
Hotové chlebíky odkladáme na papierový obrúsok, necháme ich trocha vychladnúť a až potom ich jemne posypeme čiernou soľou. Jej vajíčková chuť by sa pri smažení totiž stratila. Podávame s kečupom alebo zeleninou.
Ingredients
Directions
V hlbokom tanieri poriadne premiešame cícerovú múku, sójové mlieko, kurkumu, mletú papriku, soľ a vodu.
Na panvicu nalejeme tenkú vrstvu oleja. Keď je olej horúci, teplotu mierne znížime, plátky chleba namáčame v zmesi a opekáme dozlatista z oboch strán.
Hotové chlebíky odkladáme na papierový obrúsok, necháme ich trocha vychladnúť a až potom ich jemne posypeme čiernou soľou. Jej vajíčková chuť by sa pri smažení totiž stratila. Podávame s kečupom alebo zeleninou.