Autorka receptu: Katarína Kolesárová ( viac receptov na IG: https://www.instagram.com/redheadsideas/ )
Cesto miesime aspoň 10 minút a potom ho necháme hodinu odpočívať.
Vytvarujeme guľku a rozdelíme ju na 4 rovnaké časti. Vyvaľkáme ich do oválneho tvaru a preložíme na polovicu, pričom cesto v strede rozdelíme papierom na pečenie.
Necháme 30 minút kysnúť. Žemle naparujeme 15 minút, po vybratí ich potrieme olejom, aby nevyschli a naplníme zmesou z jackfruitu.
Všetky ingrediencie dokopy zmiešame a necháme marinovať v chladničke aspoň hodinu.
Namarinovaný jackfruit opekáme na panvici potretej olejom približne 10 minút.
Naplníme ním hotové bao žemle, na zmes vložíme ešte najemno nakrájanú mrkvu, jarnú cibuľku a praženú cibuľu. Kto má rád pikanktné, môže si pridať ešte sriracha sauce.
Ingredients
Directions
Cesto miesime aspoň 10 minút a potom ho necháme hodinu odpočívať.
Vytvarujeme guľku a rozdelíme ju na 4 rovnaké časti. Vyvaľkáme ich do oválneho tvaru a preložíme na polovicu, pričom cesto v strede rozdelíme papierom na pečenie.
Necháme 30 minút kysnúť. Žemle naparujeme 15 minút, po vybratí ich potrieme olejom, aby nevyschli a naplníme zmesou z jackfruitu.
Všetky ingrediencie dokopy zmiešame a necháme marinovať v chladničke aspoň hodinu.
Namarinovaný jackfruit opekáme na panvici potretej olejom približne 10 minút.
Naplníme ním hotové bao žemle, na zmes vložíme ešte najemno nakrájanú mrkvu, jarnú cibuľku a praženú cibuľu. Kto má rád pikanktné, môže si pridať ešte sriracha sauce.