Výzva Zelenej jedálne pre firmy

Pomôžte svojim zamestnancom stravovať sa zdravo, chutne a ekologicky

Ako projekt Zelená jedáleň funguje?

Zdravé vegánske jedlo každý deň
Všetkým vašim zamestnancom prinesieme čerstvo uvarený, zdravý, chutný a sýty rastlinný obed priamo domov. Odbremeníme ich od varenia a zvýšime pracovnú koncentráciu.

Ekologická a zdravotná motivácia
Zapojíme vašich zamestnancov do 4-týždňovej výzvy, vďaka ktorej sa budú môcť priblížiť zdravšiemu životnému štýlu a prispieť k ochrane životného prostredia.

Imidž progresívnej firmy
Vy získate imidž progresívnej ekologicky zodpovednej firmy, ktorá dbá o budúcnosť planéty, stará sa o svojich zamestnancov, a zároveň sa vie prispôsobiť životu v pandémií.

Aké výhody získate, keď sa zapojíte do výzvy?

Benefity pre vašich zamestnancov

Donáška zdravého jedla priamo domov
Vo vami vybraných dňoch v týždni sa skupina vašich zamestnancov nebude musieť trápiť pri varení na homeoffice.

Zapojenie sa do zábavnej a edukačnej výzvy
Zamestnancov zapojíme do výzvy šitej na mieru vašej firemnej politiky a svoje úspechy budú môcť zdieľať na sociálnych sieťach.

Balíček vegánskych produktov ako darček
Zelená jedáleň odmení vybraných zamestnancov balíčkom vegánskych produktov, ktoré im doručíme priamo domov.

Benefity pre vašu firmu

Množstvo zaujímavých materiálov a promo podpora
Vaším zapojením sa do projektu získate množstvo obsahového materiálu pre vaše sociálne siete, newsletter, web či do médií.

Zdravší a motivovanejší zamestnanci
Výzvu vám ušijeme na mieru a vašich zamestnancov motivujeme ku zdravému životnému štýlu a ekologickej zodpovednosti.  

Povesť zodpovednej a ´eco-friendly´ spoločnosti
Ukážte sa ako spoločnosť, ktorá dokáže reflektovať súčasné problémy svojich zamestnancov a podporiť ich aj počas pandémie.

Naša jazyková škola má politiku bezmäsitej stravy, a preto sme sa výzve Zelenej jedálne veľmi potešili. To, čo jeme má bezprostredný dopad nielen na naše telo a efektivitu mozgu, ale v neposlednom rade aj na životné prostredie. Obmedziť konzumáciu živočíšnych výrobkov, je výborný spôsob ako zdravšie žiť a meniť svet k lepšiemu. Na našich zamestnancov výzva zapôsobila ako zaujímavý stimul pre zdravší životný štýl.“ – Klaudia Bednárová, riaditeľka The Bridge

O projekte

Projekt Zelená jedáleň vznikol v roku 2019 ako reakcia na nedostatočnú a nelákavú ponuku jedál v univerzitných kantínach. V priebehu dvoch rokov sa do projektu zapojilo 11 univerzít s celkovo 19 stravovacími zariadeniami. Zapojeným univerzitám poskytujeme kuchársky workshop, kuchárske knižky, poradenstvo a mediálnu podporu

Projekt je od roku 2021 otvorený aj pre firmy, ktoré majú príležitosť zapojiť svojich zamestnancov do výzvy Zelenej jedálne. Výzva vznikla ako reakcia na pandemickú situáciu, kedy sú zamestnanci vystavení väčšiemu stresu, množstvu pridružených povinností (napr. pravidelné varenie) ako aj zvýšenej potrebe posilniť svoj imunitný systém.

Viac informácií o projekte a množstvo materiálov vrátane videí či kuchárskych kníh nájdete na stránke zelenajedalen.sk.