Jablkovo-škoricové cini-minis

Sladké, jablkovo-škoricové pečivo, ktoré najlepšie chutí ešte teplé. Dokonale sa hodí ku kávičke či vegánskemu latté.

Category, , , DifficultyZačiatočníkYields2 Servings

Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins

Ingrediencie
 1 balenie špaldového lístkového cesta
 2 väčšie jablká
 1 tbsp cejlónskej škorice
 2 tbsp kokosového oleja
 agáve sirup / trstinový cukor

1

Lístkové cesto rozvaľkáme a rozprestrieme na doske.

2

Jablká nakrájamena malé kocky a rovnomerne poukladáme na lístkové cesto, pridáme tiež škoricu, trstinový cukor alebo zľahka polejeme agáve sirupom, a cesto zrolujeme.

3

Nožom pokrájame cesto na cca 2 cm kolieska, poukladáme ich na plech vystlaný papierom na pečenie a vrch potrieme roztopeným kokosovým olejom.

4

Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 180° približne 12-15 minút. Podávame zľahka poliate mandlľovým maslom.

Ingredients

Ingrediencie
 1 balenie špaldového lístkového cesta
 2 väčšie jablká
 1 tbsp cejlónskej škorice
 2 tbsp kokosového oleja
 agáve sirup / trstinový cukor

Directions

1

Lístkové cesto rozvaľkáme a rozprestrieme na doske.

2

Jablká nakrájamena malé kocky a rovnomerne poukladáme na lístkové cesto, pridáme tiež škoricu, trstinový cukor alebo zľahka polejeme agáve sirupom, a cesto zrolujeme.

3

Nožom pokrájame cesto na cca 2 cm kolieska, poukladáme ich na plech vystlaný papierom na pečenie a vrch potrieme roztopeným kokosovým olejom.

4

Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 180° približne 12-15 minút. Podávame zľahka poliate mandlľovým maslom.

Jablkovo-škoricové cini-minis