Fazuľu si namočíme na cca 8 - 24 hodín, aby zmäkla. Potom fazuľu scedíme, prepláchneme a dáme ju do hrnca s čerstvou vodou a soľou, a pomaly varíme. Keď je fazuľa mäkká, vodu zlejeme a fazuľu odložíme bokom.
Na panvicu si dáme zohriať kokosový a olivový olej, pridáme papriku, príp. aj inú zeleninu podľa preferencií. Opečieme, pridáme tofu a za občasného miešania opekáme na oleji. Zmes dochutíme čiernym mletým korením, korením masala a pridáme kečup. Ako posledné do zmesi pridáme uvarenú fazuľu a zamiešame.
Uvaríme ryžu - my sme použili klasickú bielu guľatozrnnú. Na tortillu si rozprestrieme ryžu, pridáme zeleninovú zmes s tofu a tortillu preložíme na polku alebo štvrtinku. Podávať môžeme s čerstvou šalátovou zeleninou.
Ingredients
Directions
Fazuľu si namočíme na cca 8 - 24 hodín, aby zmäkla. Potom fazuľu scedíme, prepláchneme a dáme ju do hrnca s čerstvou vodou a soľou, a pomaly varíme. Keď je fazuľa mäkká, vodu zlejeme a fazuľu odložíme bokom.
Na panvicu si dáme zohriať kokosový a olivový olej, pridáme papriku, príp. aj inú zeleninu podľa preferencií. Opečieme, pridáme tofu a za občasného miešania opekáme na oleji. Zmes dochutíme čiernym mletým korením, korením masala a pridáme kečup. Ako posledné do zmesi pridáme uvarenú fazuľu a zamiešame.
Uvaríme ryžu - my sme použili klasickú bielu guľatozrnnú. Na tortillu si rozprestrieme ryžu, pridáme zeleninovú zmes s tofu a tortillu preložíme na polku alebo štvrtinku. Podávať môžeme s čerstvou šalátovou zeleninou.