Ďaľšie recepty nájdete na zelenajedalen.sk
Kapustové holúbky s tempehomTradične ide o mäso v zabalené v kapustovom liste, ktoré sa podáva v paradajkovej omáčke, no my sme ho naplnili marinovaným tempehom a ryžou a chutilo to skvele.Valentínske krémové srdiečkaChrumkavá čokoláda, chladený jahodový krém a vláčny korpus vovnútri. Tieto srdiečka prekvapia každého maškrtníka a nemusíte ich pripravovať iba na ValentínaChrumkavé tofu katsuV japončine znamená katsu „kotleta“. My sme si túto tofu kotletu obalili v bezlepkovej kukuričnej zmesi a tak dostala úplne iný vzhľad pripomínajúci mäso.Momos – nepálske knedličkyMomo je nepálske jedlo, ktorým potešíte každého milovníka Ázie. Naplniť ho môžete, ako my, zeleninou, alebo tým, čo máte poruke. Jednoduchá tiramisu tortaOdkedy sa dá na našom trhu zohnať tuhá rastlinná, hoci v tomto prípade kyslá, smotana, príprava klasických obľúbených dezertov ide od ruky.Bao buns s plnkou z jackfruitu a zeleninouChcete vyskúšať niečo nové? Tradičné čínske žemličky s pikantnou, šťavnatou plnkou, ktorá chutí na nerozoznanie od mäsa - to sú bao.